Doe mee met onze foto-wedstrijd

Wilt uw vereniging ook meedoen aan de fotowedstrijd dan bent u in principe vrij in de opdracht, rekening houdend met de door ons aangegeven voorwaarden.

Probeer echter op een creatieve, misschien wel ludieke manier uw vereniging in verband te brengen met de stichting ALS Nederland. U kunt hiervoor het door ons geleverde oranje vlaggedoek met logo gebruiken.

Stuur uw meest geschikte foto (maximaal 2) op naar info@balsemvoorals.nl onder vermelding van uw verenigingsnaam en plaats.

Nadat elke deelnemende vereniging zijn foto heeft ingestuurd zal de beoordeling plaatsvinden door een deskundige en onafhankelijke jury van drie personen.

De 7 beste fotoís worden gewaardeerd met elk een geldprijs van 450 euro.

De uitslag zal worden bekend gemaakt op deze website.

Prijswinnaars krijgen bovendien persoonlijk bericht.

Algemene en specifieke Voorwaarden

 1. Door deelname aan de fotowedstrijd van BALSEM voor ALS verklaart de vereniging kennis te hebben genomen van en in te stemmen met de door de organisatie opgestelde voorwaarden.
 2. Alleen verenigingen die deelnemen aan het initiatief BALSEM voor ALS kunnen meedoen met de fotowedstrijd.
 3. Iedere sportvereniging mag voor deelname aan de fotowedstrijd maximaal 2 fotoís insturen. Dit geldt ook voor een zgn. omni-sportvereniging (meer sporten).
 4. De persoon die de foto voor de fotowedstrijd instuurt doet dit namens de deelnemende vereniging en kan daarom als individu nooit aanspraak maken op een eventueel gewonnen prijs.
 5. De organisatie en medewerkers van BALSEM voor ALS, evenals familieleden, indien lid van een deelnemende vereniging, zijn uitgesloten van deelname.
 6. Over beoordeling en uitslag van de fotowedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.
 7. Door deelname aan de fotowedstrijd van BALSEM voor ALS verleent de vereniging toestemming aan de organisatie om haar verenigingsgegevens en ingestuurde foto te gebruiken voor promotionele doeleinden en publicatie op de website www.balsemvoorals.nl .
 8. De geldprijzen kunnen uitsluitend worden toegekend aan de winnaars zoals besloten door de Jury en zijn niet inwisselbaar.
 9. Over gewonnen geldprijzen zijn de winnaars geen kansspelbelasting verschuldigd. BALSEM voor ALS zal indien noodzakelijk de kansspelbelasting voor haar rekening nemen en zorg dragen voor aangifte en afdracht ervan.
 10. Ingezonden fotoís welke door de organisatie als beledigend, aanstootgevend of obsceen worden gezien zullen worden uitgesloten van deelname.
 11. BALSEM voor ALS kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade in welke vorm dan ook, voortgekomen uit deelname aan de fotowedstrijd.
 12. BALSEM voor ALS heeft het recht om de fotowedstrijd te beŽindigen of de regels, prijzen, voorwaarden of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
 13. Op promotionele kansspelen en prijsvragen, zoals ook op deze fotowedstrijd, is het Nederlands recht en de Gedragscode promotionele kansspelen van toepassing.
 14. Voor eventuele klachten, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de organisatie van BALSEM voor ALS. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

BALSEM voor ALS is een initiatief dat is aangemeld bij de Stichting ALS Nederland op de actiepagina www.alsacties.nl.
Wilt u meer weten over de ziekte ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) kijk dan op de website van de Stichting ALS Nederland, www.stichting-als.nl.

Opbrengsten voor Stichting ALS Nederland