Comité van aanbeveling
Maurice Graef Oud profvoetballer Maurice Graef speelde in de jaren '90 bij VVV, Roda JC en NEC. Nu is hij presentator van het programma "Sportarena"(TV Limburg) en o.a. werkzaam voor het bedrijf Sport-Company.

"In een kerstspecial van TVL, december 2013, had ik een ontmoeting met Fernando Ricksen. Mede door dit gesprek ben ik ervan overtuigd dat iedere hulp in de strijd tegen de spierziekte ALS, noodzakelijk is. Een initiatief zoals BALSEM voor ALS kan ik dan ook alleen maar toejuichen!"
Kim Lammers Vanaf 2002 behaalde Nederlands hockeyinternational Kim Lammers met Oranje vele titels waaronder het olympisch goud in 2012 tijdens de spelen van Londen. De spits, altijd goed voor vele doelpunten, speelt daarbij al jarenlang voor LMHC uit Laren, uitkomend in de Nederlandse Hoofdklasse.

"Onlangs is de vader van een goede vriendin overleden aan de spierziekte ALS. Heel naar om te zien hoe progressief deze ziekte is en hoe weinig men er nog van af weet. Om deze vreselijke spierziekte te kunnen bestrijden is geld voor onderzoek nodig. Deelname aan een initiatief zoals BALSEM voor ALS is daarom een prima idee!"
Sjeng Schalken Oud proftennisser Sjeng Schalken behaalde tussen 1994 en 2007, 9 ATP-titels in het enkelspel, bereikte meermaals de kwartfinales op Wimbledon en maakte ongeveer 10 jaar deel uit van het Nederlandse Davis Cup-team. Na zijn tenniscarriere begon hij zijn eigen kledinglijn.

"In mijn leven als proftennisser heb ik te maken gehad met verschillende blessures, een hernia en de ziekte van Pfeiffer. Dit staat echter in schril contrast met een spierziekte als ALS en de levensverwachting die hierbij hoort. Voor mij reden genoeg om een initiatief zoals BALSEM voor ALS te steunen".BALSEM voor ALS is een initiatief dat is aangemeld bij de Stichting ALS Nederland op de actiepagina www.alsacties.nl.
Wilt u meer weten over de ziekte ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) kijk dan op de website van de Stichting ALS Nederland, www.stichting-als.nl.

Opbrengsten voor Stichting ALS Nederland